Startul editiei a XIV-a a Maratonului Ursoii se va da in 17 august 2019. Concursul de alergare este dedicat sportivilor amatori si isi propune sa incurajeze miscarea sportiva in randul tinerilor de pe Valea Izei, dar si din intreg Maramuresul.

Maratonul Ursoii 2019
Editia a XIV-a

Data: 17 august

Loc: Ieud

Program

Ora 08.00 – 08.45 – inscrieri in fata sediului Primariei Ieud
Ora 08.45 – 08.55 – sedinta tehnica
Ora 09.00
START

din fata Primariei Ieud

SOSIRE

Ceremonie de premiere

Premii:

Cupe, tricouri si premii in bani, diplome pentru toti participantii
Locul I: 200 euro
Locul II: 100 euro
Locul III: 50 euro

Inscrieri si detalii:

0752 461 541

Conditii de participare:
La intrecere se pot inscrie persoane de peste 18 ani, din localitatea Ieud sau din afara ei, cu conditia sa nu fie legitimate la un club de profil. Participantii trebuie sa fie apti pentru efort fizic. De asemenea, fiecare concurent trebuie sa semneze o declaratie pe proprie raspundere in care se regaseste consimtamantul de participare si sa achite o taxa de participare de 50 de lei, care va fi utilizata pentru sustinerea altor actiuni caritabile desfasurate pe plan local.

Categorii de varsta:
Nu exista

Echipament sportiv:
Adaptat alergarii pe teren semiaccidentat.

In ton cu ultimele 2 editii, se incurajeaza prezența cat mai multor biciclisti. Acestia vor participa in afara concursului, intrarea pe traseu facandu-se tot din fata primariei, cu un decalaj de o ora, adica la 10.00.

Daca pana in data de 31 iulie vor fi înscrise minimum 30 de persoane din orasele Baia Mare si Sighet, organizatorii vor asigura transportul lor gratuit pe ruta Baia Mare – Sighet – Ieud si retur in data de 17 august.

Fondatori si organizatori:

Daniela si Vasile Dunca

Sponsor:

Sandwich House Baia Mare

Parteneri:

Asociatia Pro Maramures
Primaria Ieud