Pentru a putea lua startul la Maratonul Ursoii, trebuie completat formularul de inscriere si trebuie sa va aliniati la start cu chef de alergare si bucuria de a petrece o zi activa in natura.

INSCRIERI SI DETALII: 0752 461 541

La Maratonul Ursoii se poate inscrie orice persoana care a implinit 18 ani, apta sa depuna efort fizic, si care, inainte de start, achita taxa de participare in valoare de 50 de lei. Suma colectata din taxa de participare este utilizata pentru sustinerea actiunilor caritabile organizate pe plan local.

Daca pana in data de 31 iulie vor fi înscrise minimum 30 de persoane din orasele Baia Mare si Sighet, organizatorii vor asigura transportul lor gratuit pe ruta Baia Mare – Sighet – Ieud si retur in data de 17 august.

In afara completarii fomularului de inscriere (care poate fi transmis online, din aceasta sectiune, dar si completat la fata locului, inainte de start), concurentii mai trebuie sa semneze o declaratie pe proprie raspundere care le va fi pusa la dispozitie de catre organizator inaintea competitiei.

Nume *

Prenume *

Sex

Vârsta *

Oraș *

Județ *

Număr de telefon *

Adresa de email *

Marime tricou*
SMLXLXXL

Observații

Am citit si sunt de acord cu Regulamentul competiției

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.